www.digitalmars.com         C & C++   DMDScript  

c++.idde - Windows XP

reply "Jon Allen" <jallen minotstateu.edu> writes:
Has anyone had any trouble with the IDDE in XP?  I recently switched from
Win2k to WinXP and now the IDDE runs unacceptably slowly.  It seems like the
trouble is coming from disk access (saving, compiling, etc).  I've tried all
the little compatibility options (Win95, Win98/ME, Win2000, no theming) and
it doesn't seem to help.  It's really annoying that my p133 runs this thing
faster than my athlon 1700.
Mar 28 2003
next sibling parent "Matthew Wilson" <dmd synesis.com.au> writes:
No problems on Intel 2GHz XP

"Jon Allen" <jallen minotstateu.edu> wrote in message
news:b62nr9$1io6$1 digitaldaemon.com...
 Has anyone had any trouble with the IDDE in XP?  I recently switched from
 Win2k to WinXP and now the IDDE runs unacceptably slowly.  It seems like

 trouble is coming from disk access (saving, compiling, etc).  I've tried

 the little compatibility options (Win95, Win98/ME, Win2000, no theming)

 it doesn't seem to help.  It's really annoying that my p133 runs this

 faster than my athlon 1700.

Mar 28 2003
prev sibling parent reply "Walter" <walter digitalmars.com> writes:
"Jon Allen" <jallen minotstateu.edu> wrote in message
news:b62nr9$1io6$1 digitaldaemon.com...
 Has anyone had any trouble with the IDDE in XP?  I recently switched from
 Win2k to WinXP and now the IDDE runs unacceptably slowly.  It seems like

 trouble is coming from disk access (saving, compiling, etc).  I've tried

 the little compatibility options (Win95, Win98/ME, Win2000, no theming)

 it doesn't seem to help.  It's really annoying that my p133 runs this

 faster than my athlon 1700.

slashdot is running a story about Windows XP SP1 running apps 10 times slower. Perhaps that's related? http://slashdot.org/articles/03/03/28/2220247.shtml?tid=201
Mar 29 2003
parent reply "Jon Allen" <jallen minotstateu.edu> writes:
nope, don't have sp1, a friend told me it made his system flaky so i didn't
bother :-)
"Walter" <walter digitalmars.com> wrote in message
news:b64mk1$1hs$1 digitaldaemon.com...
 "Jon Allen" <jallen minotstateu.edu> wrote in message
 news:b62nr9$1io6$1 digitaldaemon.com...
 Has anyone had any trouble with the IDDE in XP?  I recently switched


 Win2k to WinXP and now the IDDE runs unacceptably slowly.  It seems like

 trouble is coming from disk access (saving, compiling, etc).  I've tried

 the little compatibility options (Win95, Win98/ME, Win2000, no theming)

 it doesn't seem to help.  It's really annoying that my p133 runs this

 faster than my athlon 1700.

slashdot is running a story about Windows XP SP1 running apps 10 times slower. Perhaps that's related? http://slashdot.org/articles/03/03/28/2220247.shtml?tid=201

Mar 31 2003
parent "Matthew Wilson" <dmd synesis.com.au> writes:
Much less flaky, IME

"Jon Allen" <jallen minotstateu.edu> wrote in message
news:b6a9dp$10vb$1 digitaldaemon.com...
 nope, don't have sp1, a friend told me it made his system flaky so i

 bother :-)
 "Walter" <walter digitalmars.com> wrote in message
 news:b64mk1$1hs$1 digitaldaemon.com...
 "Jon Allen" <jallen minotstateu.edu> wrote in message
 news:b62nr9$1io6$1 digitaldaemon.com...
 Has anyone had any trouble with the IDDE in XP?  I recently switched


 Win2k to WinXP and now the IDDE runs unacceptably slowly.  It seems



 the
 trouble is coming from disk access (saving, compiling, etc).  I've



 all
 the little compatibility options (Win95, Win98/ME, Win2000, no



 and
 it doesn't seem to help.  It's really annoying that my p133 runs this

 faster than my athlon 1700.

slashdot is running a story about Windows XP SP1 running apps 10 times slower. Perhaps that's related? http://slashdot.org/articles/03/03/28/2220247.shtml?tid=201


Mar 31 2003