www.digitalmars.com         C & C++   DMDScript  

c++.wxwindows - wxWidgets toolbar images

reply chris elliott <biol75 york.ac.uk> writes:
Hi

I think there is still a dmc specific bug in the wxWidgets code; and as 
a release is coming soon, it would be nice to fix it

Does anyone see a bug in the mdi sample toolbar, with black backgrounds 
to the toolbar images which go grey when highlighted by moving the mouse 
over them?
chris
Sep 24 2004
parent reply "W這dzimierz Skiba" <abx abx.art.pl> writes:
chris elliott <biol75 york.ac.uk> wrote in 
news:cj16cn$35h$1 digitaldaemon.com:
 I think there is still a dmc specific bug in the wxWidgets code; and as 
 a release is coming soon, it would be nice to fix it

[For sure, so could you look (and at least confirm) bug #902622, TIA]
 Does anyone see a bug in the mdi sample toolbar, with black backgrounds 
 to the toolbar images which go grey when highlighted by moving the mouse 
 over them?

I just checked samples/mdi sample with latest beta releases of DMC together with smake driven makefiles with smake /NOLOGO /F makefile.dms SHARED=0 RUNTIME_LIBS=static UNICODE=0 MONOLITHIC=1 BUILD=release USE_GUI=1 USE_OPENGL=0 USE_ODBC=0 WXUNIV=0 and the toolbars works perfectly fine on WinNT4 and W2K. I have no idea what is problem with your build :-( ABX
Sep 27 2004
next sibling parent reply chris elliott <biol75 york.ac.uk> writes:
W這dzimierz Skiba wrote:
 chris elliott <biol75 york.ac.uk> wrote in 
 news:cj16cn$35h$1 digitaldaemon.com:
 
I think there is still a dmc specific bug in the wxWidgets code; and as 
a release is coming soon, it would be nice to fix it

[For sure, so could you look (and at least confirm) bug #902622, TIA]
Does anyone see a bug in the mdi sample toolbar, with black backgrounds 
to the toolbar images which go grey when highlighted by moving the mouse 
over them?

I just checked samples/mdi sample with latest beta releases of DMC together with smake driven makefiles with smake /NOLOGO /F makefile.dms SHARED=0 RUNTIME_LIBS=static UNICODE=0 MONOLITHIC=1 BUILD=release USE_GUI=1 USE_OPENGL=0 USE_ODBC=0 WXUNIV=0 and the toolbars works perfectly fine on WinNT4 and W2K. I have no idea what is problem with your build :-( ABX

I'd not noticed your bug report and will test it out later today chris
Sep 28 2004
parent chris elliott <biol75 york.ac.uk> writes:
chris elliott wrote:
 W這dzimierz Skiba wrote:
 
 chris elliott <biol75 york.ac.uk> wrote in 
 news:cj16cn$35h$1 digitaldaemon.com:


 and the toolbars works perfectly fine on WinNT4 and W2K. I have no 
 idea what is problem with your build :-(

 ABX

Thanks for this, I will try a DMC build on another platform ; mine was an XP

yes build on win2k looks fine; I think it may be an XP only bug; chris
Sep 29 2004
prev sibling parent chris elliott <biol75 york.ac.uk> writes:
W這dzimierz Skiba wrote:
 chris elliott <biol75 york.ac.uk> wrote in 
 news:cj16cn$35h$1 digitaldaemon.com:
 
I think there is still a dmc specific bug in the wxWidgets code; and as 
a release is coming soon, it would be nice to fix it

[For sure, so could you look (and at least confirm) bug #902622, TIA]

todays CVS looks OK, all credit text present in DMC build, win2k build chris
Sep 29 2004